Ylang Ylang æterisk olie

Ylang Ylang æterisk olie kommer fra en eksotisk blomst af samme navn. Den er gennem historien brugt i mange sæber, shampooer, lotions, hår cremer og andre produkter. Man kan købe denne smukke duftende blomst i dens naturlige form, i form af en praktisk æterisk olie. Den menes at være god for huden og derfor  er denne olie også populær i mange lande i Sydøstasien.

Gotu Kola

Gotu Kola er en gammel ayuvedisk plante

Nogle af de mest interessante sundhedsmæssige fordele af Gøtu Kola omfatter dens evne til at fremskynde sårheling, forbedre sundheden i huden, øge hukommelsen, lindre nervøse lidelser, behandle luftvejsproblemer, reducere forgiftningssymptomer, beskytte hjertet, og helbrede kredsløbssygdomme.