Denne side handler om vitaminer, kosttilskud og naturlægemidler samt deres potentielle virkninger.
Målet er at lave en liste over alle de kosttilskud, vitaminer og naturlægemidler, som findes på markedet, og give en beskrivelse af det. Ideen fik jeg, fordi kosttilskud, vitaminer og naturlægemidler er dyre i Danmark, og efter at have købt mange af produkterne igennem Amazon, har jeg efterhånden en bred viden omkring de store besparelser der er at hente dér. Man kan ganske enkelt og let bestille kosttilskud, vitaminer og naturlægemidler fra Amazon.co.uk til en brøkdel af de danske priser.

Der findes desværre ikke nogen Amazon.dk endnu, men det er enkelt, let og sikkert at bestille i gennem den engelske Amazon side.
Selvom man skal betale for levering af produkter til sin danske adresse, sparer man typisk 20-50% i forhold til danske hjemmesider og helsebutikker. Leveringstiden er alt fra 3 dage til 2 uger, og er derfor det umiddelbart eneste negative i forhold til at handle på en dansk side, hvor leveringstiden typisk er 1 dag.
Der er heller ingen told og skattemæssige ting man skal forholde sig til som privatperson (undtagen tobak og spiritus), da der er fri handel mellem England og Danmark. Momsen er dog anderledes, men det pålægger den engelske leverandør at opkræve dansk moms for dine købte produkter.
Man skal heller ikke bekymre sig om indholdet af produkterne, da reglerne på grund af EU, svarer til de samme stramme regler, som vi har i Danmark.

Ud over helse produkter findes der en bred vifte af andre produkter på Amazon, som er meget billigere end i de danske butikker. Så selvom det er naturlægemidler, kosttilskud eller julegaverne der skal købes, så er der gode besparelser at hente på Amazon.
Du kan begynde din søgning på Amazon.co.uk her:

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment