valnøddeolie

Valnøddeolie og valnødder er rige på vitaminer og mineraler og sunde fedtsyrer

Valnødder

Valnødder og valnøddeolie er gode kilder til omega-3 fedtsyrer. Det meste af forskningen om de sundhedsmæssige fordele ved valnødder er fokuseret på indtagelsen af valnødden selv. Det er på trods af at interessen for valnøddeolie er vokset i det seneste årti. De sundhedsmæssige fordele ved valnødder og valnøddeolie er ens, hvis olien er uraffineret, frisk (6 måneders holdbarhed), og ubehandlede.

Sesamolie

Sesamolie og dens virkning på hud, hår, mund og krop

Sesamolie

Sesamolie har været anvendt som en helbredende olie i tusinder af år. Sesamolie er nævnt i Vedaerne, (Vedaerne er en stor mængde tekster med oprindelse i oldtidens Indien og Ayurveda) som fremragende for mennesker. Det er naturligvis antibakterielt mod fx staphylococcus og streptococcus samt almindelige hudsvampe, såsom fodsvamp. Det er naturligvis antiviralt ligeså. Det er en naturlig anti-inflammatorisk olie.

Abrikosolie

Abrikosolie er den perfekte hudolie

Abrikosolie

Abrikosolie er fremstillet af kernerne (frøene) fra abrikoser. Efter at have spist disse lækre frugter, bliver frøene brugt til at lave denne lette olie. Abrikosolien er fantastisk til brug som en massage olie, da den er meget let og gør huden blød.